Home » Aanzoek

H E T  A A N Z O E K !!


Dat het ooit zou komen, wisten we allebei, maar toch is het Sers gelukt mij súper te verrassen met een héél speciaal aanzoek op het stand.
We waren op vakantie in Zuid-Frankrijk met Bjorn & Tanja. Er werd voorgesteld afzonderlijk een avondje lekker uit eten gaan, zodat de kindjes bij het thuisblijvende stel zou blijven. Leuk idee, al had ik wel een beetje argwaan natuurlijk! ;)

Heerlijk gegeten, en er kwam verder niks. Uit niets bleek dat Sers verder nog een planning had, dus stelde ik na het eten zelf voor over het strand terug te wandelen naar de camping. Goed aangeschoten, dus met de grootste lol, hand in hand door de branding.... Tot ik ineens richting 2 brandende fakkels werd geleid. Daar zaten onze 3 prullekes in mooie kleertjes op een kleedje met een fles en een doosje met een mooie ring op ons te wachten....

Ik smold!! WAT GAAF!! WAT EEN GAAF GEVOEL WAS DAT! Zo trots op Sers én op wat daar op dat kleedje zat....
Van de zenuwen (...en de drank) heb ik eerst heel hard staan lachen wat overging in traantjes van geluk natuurlijk toen Serge op z'n knieen ging.  FANTASTISCH!! Hop, daar zaten we op onze roze wolk!


Met dank aan Bjorn & Tanja die ervoor hebben gezorgd dat dit zó goed lukte en Tanja die alles vanachter een prullenbak heeft gefilmd. :)))

Eenmaal thuis stond ons nog een leuke verrassing te wachten: Het hele huis was versierd met hartjes-post-its, en er stonden wat kadootjes. Super lief!! Jajah, dat maakte het gelukzalige gevoel wat we al hadden toch wel echt compleet.